Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

april 2018
M T O T F L S
« Mar    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Tävling: Min egen receptsamling!

Idag har du chans att tävla om Min egen receptsamling som är en bok där du kan skriva in eller klistra in dina egna recept. För att läsa mer om den får du gärna läsa min recension här.

För att vinna vill jag att du berättar om ett av dina absoluta favoritrecept. Du behöver inte skriva ner receptet här, men du kanske har något minne förknippat med receptet eller liknande som du vill delge.

Skriv en kommentar till detta inlägg eller mejla till barnboksbloggen@hotmail.com

Sista tävlingsdag torsdag 18 maj 21:00.

En kommentar till Tävling: Min egen receptsamling!

  • Marie Eggimann skriver:

    Mitt speciella recept är Saras kycklingfilé och det är så smidigt, man lägger ihop det dagen innan. God smak av grönpeppar. När barnen kom bestämde jag mig för att laga det med jasminris (har aldrig jasminris) till.
    Jag vet inte hur jag bar mig åt men riset blev en klibbig sörja och väldigt vattning. 🙁