Tävling: Min egen receptsamling!

Idag har du chans att tävla om Min egen receptsamling som är en bok där du kan skriva in eller klistra in dina egna recept. För att läsa mer om den får du gärna läsa min recension här.

För att vinna vill jag att du berättar om ett av dina absoluta favoritrecept. Du behöver inte skriva ner receptet här, men du kanske har något minne förknippat med receptet eller liknande som du vill delge.

Skriv en kommentar till detta inlägg eller mejla till barnboksbloggen@hotmail.com

Sista tävlingsdag torsdag 18 maj 21:00.

One thought on “Tävling: Min egen receptsamling!

  1. Mitt speciella recept är Saras kycklingfilé och det är så smidigt, man lägger ihop det dagen innan. God smak av grönpeppar. När barnen kom bestämde jag mig för att laga det med jasminris (har aldrig jasminris) till.
    Jag vet inte hur jag bar mig åt men riset blev en klibbig sörja och väldigt vattning. 🙁

Comments are closed.