Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

juli 2018
M T O T F L S
« Jun    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

När jag hör din röst

När jag hör din röst är andra delen i Stephenie Meyers vampyrserie.

Belle är beredd att offra sitt liv för Edward. Även om hon inte är beredd på hur farligt det ska vara att vara med Edward. För farligt anser Edward och han tänker inte gå med på att ständigt utsätta henne för livsfara. Därför lämnar han Bella. Hon blir kvar i Forks och hela familjen Cullens lämnar Forks. Bella vet inte var de tagit vägen. Bella är ensam. Sitter mest på sitt rum, ända tills hon börjar umgås med Jacob Black. Hans vänskap räddar henne. Bella upptäcker även att när hon utsätter sig för livsfara uppenbarar Edwards röst sig för henne, uppmanar henne att ta det lugnt. Därmed blir hon besatt av fara.

Jag stäckläste den här boken. Den är lika bra som första delen.  Den fick mig att vilja läsa tredje delen.