Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

november 2019
M T O T F L S
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Molly på semester

Det finns massor av böcker om Molly. En av de senaste är Molly på semester. I den boken ska Molly och hennes vänner åka tåg för att tillbringa en härlig dag vid havet. Molly packar sin väska och går ner till stationen där vännerna väntar. De köper biljetter och snart kommer tåget. Väl framme kan de ägna dagen åt att sola, bada, plaska, leka, bygga sandslott och annat kul. De får sova på hotell och skriva vykort till de som är kvar hemma.

En bra skildring av att åka på semester, perfekt att läsa för barnen inför den första charterresan, men också rolig att läsa nu mitt i smällkalla vintern (vi hade -30 häromdagen) för att påminna om vad som komma skall om bara några månader. Böckerna om Molly är populära bland barnen, inte minst för de färgsprakande bilderna och den enkla texten. Molly på semester är inget undantag.