Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

april 2020
M T O T F L S
« mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

När prinsar blir förtrollade

När prinsar blir förtrollade är en ny bok i serien om starka handlingskraftiga prinsessor skapade av Per Gustavsson. Prinsar är starka, snälla och modiga. De är egentligen bara rädda för en enda sak – att bli förvandlade till grodor. Det kan hända när som helst, även om prinsarna är försiktiga och aktar sig. Den enda som kan bryta förtrollningen är en prinsessa, det vet varenda prins. Men prinsessan bor långt borta, på andra sidan den mörka skogen, en skog som rymmer många faror för en liten prins. Precis som de andra prinsessböckerna är även denna bok härligt charmig. En riktig bilderboksfavorit. Den utges av Natur & Kultur.