Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

november 2019
M T O T F L S
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Bokbyte för barn – anmälan!

Dags för anmälan till Barnboksbloggens Bokbyte för barn. Bokbytet fungerar så att ditt barn blir tilldelad en bokvän som ni ska skicka ett paket till och ditt barn kommer att få ett paket från en helt annan bokvän.

Bokbytet är öppet för barn i alla åldrar som har en svensk postadress.

Datum att hålla koll på: 

Anmälan sker senast den 25/11 till barnboksbloggen@hotmail.com. Glöm inte att skriva ner barnets namn, adress och ålder i anmälan. Skriv också något om vad barnet tycker om att läsa (exempelvis deckare, hästböcker, roliga böcker), vilken typ av böcker barnet brukar läsa (pekböcker, bilderböcker, kapitelböcker, ungdomsböcker) och vad barnet tycker om (favoritfärg, intressen, samlar på osv). Tipsa helt enkelt om allt som er bokvän kan behöva veta för att skapa ett roligt paket som ditt barn kommer att tycka om.

Senast den 29/11 kommer ni att få veta vem ni ska skicka ert paket till. Tänk på att handskas varsamt med bokvännens adressuppgifter!

Ert paket ska skickas senast den 13/12 för att hinna fram till er bokvän i god tid före julafton.

Paketets innehåll:

Till er bokvän ska ni skicka ett paket i storlek som motsvarar en förfrankerad påse i storlek M från Posten. Paketet ska innehålla minst en bok (ny eller begagnad, pocket eller inbunden). Gärna också något ätbart (exempelvis godis, choklad, snacks). Dessutom ska paketet innehålla annat som utfyllnad, det kan exempelvis vara bokmärken, pennor, anteckningsböcker, pysselmaterial, prydnadssaker, klistermärken eller ytterligare böcker. Utgå från vad just er bokvän tycker om. Paketet ska vara välfyllt!

 

 

3 kommentarer till Bokbyte för barn – anmälan!