Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

april 2020
M T O T F L S
« mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

När prinsessor har kalas

När prinsessor har kalas är en bok i den spännande serien om prinsessor av Per Gustavsson. Men den här boken är lite annorlunda. Medförfattare till boken är Ylva Sandberg och Carolina Bruce. Boken är utgiven av Natur & Kultur. Det som skiljer den här boken från de övriga är att man får gott om kalastips i boken.

Boken handlar om att prinsessan ska ha kalas. Hon vaknar av att det ringer på dörren och där står alla hennes kompisar, redo för ett riktigt kalas. Problemet är att prinsessan helt har glömt bort sitt kalas. Nu får hon fullt sjå att ordna alla förberedelser. Boken innehåller en spännande och rolig berättelse, men förutom berättelsen så finns det tips på lekar, mat, dekorationer och annat som kan vara bra att ha koll på ifall man ska anordna ett eget kalas.