Böcker är livet

Just nu är bloggen inte så högprioriterad i min vardag. Som gravid småbarnsmamma med heltidsjobb, eget företag och studier så räcker tiden inte riktigt till för allt man vill göra. Dock läser jag fortfarande. Jag har alltid minst en bok på gång, även om det inte blir så mycket läsning som jag skulle vilja. Idag började jag läsa Corpus delicti av Elias Palm. Har inte kommit så långt in i boken ännu, men den verkar riktigt bra. På senaste tiden har jag också läst Denise Rudbergs första bok i deckargenren Ett litet snedsprång och jag har även läst Askungar av Kristina Ohlsson och Bara ett barn av Malin Persson Giolito. Utöver det har jag bläddrat i otaliga kokböcker och handarbetsböcker. Jag har också läst några fackböcker kopplade till mitt yrke och mina studier. Och dessutom har jag förstås läst mängder av barnböcker, både bra och dåliga. Förhoppningsvis lugnar det snart ner sig så jag kan recensera alla dessa böcker. Jag har en stor hög med läsa, men inte ännu recenserade böcker och högen växer ständigt. Några recensioner ska jag i alla fall försöka skriva ihop redan i helgen. Sedan så kanske ni börjar bli sugna på en till tävling? Böcker är livet!

2 thoughts on “Böcker är livet

Comments are closed.