Bokbloggsjerka del 4

En ny omgång i Bokbloggsjerkan finns nu hos Annikas litteratur- och kulturblogg.

Regler
  1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i Mr Linky listan hos Annika.
  2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka” inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt om dina favoritförfattare. Ha kul!
  3. Sprid informationen om ”jerkan” så att så många som möjligt hittar den och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
  4. Besvara följande fråga i ditt inlägg(det blir en ny fråga varja vecka!)

Veckans fråga:

VILKEN BOK ÖNSKAR DU ATT DU SJÄLV HADE SKRIVIT, OCH VARFÖR?

Den hemlige kocken (Mats-Eric Nilsson). En jättebra debattbok om vad vi egentligen får i oss när vi äter. Om alla tillsatser, e-nummer, färgämnen osv. Om hur våra livsmedel egentligen kommer till. Boken har blivit mycket uppmärksammad och det är ett ämne som verkligen berör oss alla. Författaren har skrivit på ett sätt som gör att man verkligen tar till sig av det man läser. När man läser blir man upprörd och det är en bok som finns kvar i medvetandet länge, länge. Jag skulle också vilja skriva en sådan bok som ”alla” känner till och blir berörda av. Dessutom tycker jag att ämnet är väldigt intressant.

2 thoughts on “Bokbloggsjerka del 4

  1. Jag har sett boken och hört namnet men jag har aldrig tagit reda på vad den handlar om. Nu vet jag det och det har definitivt väckt min nyfikenhet.

Comments are closed.