Buzzador Vanish

Tack vare Buzzador har jag fått chansen att testa Vanish olika produkter för fläckborttagning. Det finns flera olika produkter att välja bland och man kan använda dem på olika sätt beroende på vilken typ av fläck det är och om den är intorkad eller färsk. Exempelvis kan man använda förbehandlingsspray, blötlägga innan tvätt eller tillsätta Vanish direkt i tvättmaskinen.

Jag testade Vanish på flera saker, bland annat ett påslakan och en kökshandduk som jag också dokumenterat med före- och efterbilder.

Påslakanet hade fläckar av blod och bebisbajs. Jag använde Vanish Förbehandlingsspray samt tillsatte Vanish Oxi Action Crystal White Pulver vid tvätt. Tyvärr fanns fläckarna kvar även efter tvätt, även fast de inte var lika stora och lika synliga som tidigare.

    

Kökshandduken hade flera blodfläckar efter att jag skurit mig i fingret då jag bakat. Jag blötlade kökshandduken med Vanish Oxi Action Crystal White Pulver och tillsatte också samma pulver vid tvätt. Fläckarna var helt borta efter tvätt och resultatet var förvånansvärt bra.

    

Efter att nu ha testat Vanish produkter under ett par veckor och på många olika typer av fläckar (som småbarnsförälder tillhör fläckar vardagen) så kan jag konstantera att produkterna har lite skiftande kvalitet. Förbehandlingssprayen är jag inte helt nöjd med. Bäst för min del har varit att blötlägga samt att tillsätta Vanish pulver vid tvätten. Tidigare har jag testat Vanish Oxi Action Gel och den är också en favorit hos mig. Jag kommer definitivt att fortsätta använda Vanish efter kampanjen. Ett stort plus för att produkterna numera är parfymfria!