Du säljer!

Du säljer är skriven av Mia Törnblom och är en väldigt bra bok om personlig marknadsföring. Hon har en bakgrund som kriminell narkoman, men har lyckats komma ur detta och började så småningom att skriva böcker om självkänsla och personlig utveckling. Dessa handböcker har sålt i över en miljon exemplar. Nu är hon alltså här med en ny bok, Du säljer.

Boken handlar om personlig marknadsföring och varumärkesbyggande, något som kanske låter luddigt till en början, men som är så oerhört viktigt i dagens samhälle om man vill komma någonstans. Det är ingen renodlad fackbok utan en i allra högsta grad konkret och inspirerande handbok.

Mia Törnbloms ambition med boken var att inspirera läsarna att skapa den arbetssituation som de vill ha. Och med hjälp av bokens peppande texter och tydliga exempel kan man också lära sig hur man övertygar, ger ett positivt intryck, marknadsför sig, tar plats, skapar förtroende och allt annat som är viktigt för att nå ut. Man får lära sig hur man gör för att uppnå sina mål, ökar sin effektivitet, minglar och knyter kontakter. man kan läsa om hur man ska förbereda sig inför till exempel ett föredrag eller använda sitt kroppsspråk för att förtydliga sitt budskap. Ett kapitel vigs också åt personlig marknadsföring i sociala medier.

Det här är en användbar bok för alla typer av människor, i alla åldrar, sociala grupper och yrkeskategorier. Den kan vara användbar för den som söker jobb, egenföretagaren, författaren, den som vill avancera på arbetsplatsen, entreprenören, försäljaren, den som vill tjäna pengar på sin hobby, artisten och många, många fler.

Boken har ett lättillgängligt och peppande språk och vem som helst kan tillgodogöra sig bokens innehåll. Boken är lättläst, men innehållet stannar kvar i medvetandet länge. Kort sagt så är Mia Törnbloms bok Du säljer en väldigt läsvärd bok. Läs den! Boken är utgiven på Mias egna förlag Fresh Eye.