Flyga drake

Äntligen tog jag mig tid att börja läsa Flyga drake, boken som blev oemotståndligt populär för några år sedan. Författare är Khaled Hosseini och mitt exemplar är utgiven av W & W Pocket. Men jag blev inte lika imponerad som så många andra blivit. Flyga drake sägs vara en gripande roman om vänskap, svek och lojalitet. Jag känner mig dock inte alls så gripen. Jag läste de första 70 sidorna, men sedan lade jag bort boken. Det hände inget, jag blev uttråkad. Kanske var jag helt enkelt på fel humör. Jag ska nog ge boken en chans till längre fram. Men just nu är den inget för mig.

Läste precis En annan sidas recension av boken och även hon tyckte att boken var tråkig till en början, men hon skriver att den blir bättre sedan. Det stärker mig i mitt beslut – jag ska ge boken en chans till, men inte nu.

One thought on “Flyga drake

  1. Jag älskade verkligen Flyga drake och även Tusen strålande solar. Det tog ett tag innan handlingen kom igång i båda böckerna men väntan är så värd det. Hoppas att du ger den en chans till. Jag är säker på att du inte kommer att ångra dig.

Comments are closed.