Haklappar från Rarabarn

Idag har jag fått hem ett set bestående av fyra haklappar från Rarabarn leksaker. Jag är helt såld på dem och därför tycker jag verkligen att ni alla ska ta chansen att tävla om dem. Tävlingen avslutas ikväll klockan 18:00 och mer info om hur du gör för att tävla finner du om du scrollar ner lite.

Ett set innehåller fyra haklappar med färgkombinationerna svart/vit, orange/rosa, brun/grön samt röd/gul. Fyra haklappar kostar 199 kronor, men man kan också köpa dem styckevis hos Rarabarn leksaker för 69 kronor. Fakta om haklapparna:

Design: Retro Collection
Material: 100% bomull, fäste i mjuk kardborre
Mått: 31×22 cm
Tvätt: 40 grader eller handtvätt

Det dubbla, tjocka tyget gör att haklapparna är mjuka och behagliga för barnet att ha på sig. Fästet är i mjuk kardborre som inte skaver någonstans, vilket annars ofta är fallet med fästanordningar på haklappar. Kardborren gör det ju också enkelt att ta av och på haklappen. Jag gillar att man kan tvätta haklapparna i maskin och de är dessutom vändbara. de är faktiskt också enkla att torka av. Färgkombinationerna passar såväl pojkar som flickor, vilket är ett extra plus. Färgerna och mönstret är retroinspirerade, men haklapparna känns ändå moderna och fräscha. Jag gillar också storleken som är väl tilltagen, men utan att haklapparna är så stora att de är i vägen. Jag tycker att haklapparna håller en riktigt hög kvalitet och de har precis de egenskaper jag förväntar mig av en bra haklapp i tyg.

Förutom haklappar så säljer Rarabarn.se också roliga leksaker som är importerade från USA och som inte säljs på andra ställen i Sverige. Samlardockorna Uglydolls är webbutikens storsäljare, men de säljer också utklädningskläder, musikinstrument, byggsystemet Zoob, magnetiska påklädningsdockor, inbjudningskort och mycket mer. Gå gärna in på deras hemsida och titta, för det finns jättemycket att kika på. Jag har redan funderat ut flera julklappar till såväl dottern som brorsbarnen. Att handla är väldigt smidigt. Allt över 1000 kr är fraktfritt, annars tillkommer frakt mellan 9-59 kr beroende på paketets vikt. Det finns flera betalningsalternativ och varorna kommer redan inom 2-7 dagar.