Helgfrågan vecka 45

Dags för helg igen och det innebär också att det är dags för veckans helgfråga hos Mias bokhörna. Denna vecka undrar hon:

Har ni läst något bra på sistone? 

Och ja, det har jag gjort. Jag har precis slutfört läsningen av Systerklockorna av Lars Mytting. Den var otroligt bra. Väldigt speciell och berörande. Recension kommer så småningom, måste bara smälta den först.

Bonusfrågan är: Firar ni fars dag?

Min egen pappa dog för tre år sedan, så honom kan jag tyvärr inte fira längre. Men jag och barnen firar min man och så brukar vi fira svärfar. Men det blir inget stort firande. Det räcker att äta gott, kanske baka något eller äta tårta, någon liten present och framförallt umgås.

7 thoughts on “Helgfrågan vecka 45

  1. Gah, jag har inte läst Mytting än. Har ett par titlar på vänt i hyllan, men just den här har jag nog inte ens hört talas om. Tack för tips!

  2. Lars Mytting har jag inte läst något av, men är nyfiken på böckerna.

Comments are closed.