Kärleksmums

karleksmums-120-sota-favoriterKärleksmums – 120 söta favoriter är en härlig bakbok av Emma Hamberg och Anette Rosvall. Boken innehåller 120 av deras favoritrecept. Det här är en ny, utökad utgåva. Bland annat finns två helt nya kapitel i denna nya utgåva.

I boken har Emma Hamberg och Anette Rosvall samlat sina recept under kategorier som Trött men sugen, Klassiska klassiker, Tårtbonanza, Tantgott och Barnförbjudet. Längst bak finns ett register så man snabbt kan hitta sina egna personliga favoritrecept. Fast det är svårt att välja några favoriter för precis alla bakverk ser så otroligt goda ut. Eller vad sägs om Agis mjukglass med chokladsås, Kolamarängens hovdessert, Våffliga vaniljvåfflor, Anettes chokladmoussetårta ifrån himmelen, Svensk långfilspudding, Gudomligaste fruktsalladen, Evas mammas amerikanska rabarberpaj, Damiga dammsugare, Pink Tits och Inte så fattiga riddare.

Boken har en snygg, stilren och modern formgivning. Recepten får det att vattnas ordentligt i munnen och bilderna är oemotståndliga. Boken är full med humor och kärlek till bakning. Det är en bok som man blir både glad och varm i hjärtat av att bläddra i. Perfekt presentbok eller julklapp till den som tycker om att baka. Kärleksmums är utgiven av Semic bokförlag.