Klart – bli superstrukturerad på 31 dagar!

Klart! – Bli superstrukturerad på 31 dagar är ett träningsprogram för den som vill skapa en smidigare vardag på jobbet. Användbara tips och råd blandas med konkreta övningar där strukturen David Stiernholm lär ut hur du kan bli mer strukturerad genom att Organisera, Fokusera och Automatisera. Boken ger dig verktyg, tankesätt, metoder och rutiner som gör dig effektivare, flexiblare och – faktiskt – lyckligare!

Så låter baksidestexten till Klart! Bli superstrukturerad på 31 dagar av David Stiernholm (Roos & Tegnér). En lovande beskrivning och jag som är egenföretagare nappade direkt för att få tips och råd för att kunna bli mer effektiv. Och vissa av råden i boken är riktigt bra. Andra känns mer mediokra. För mig som egenföretagare är inte heller alla råd så relevanta tycker jag. Jag tror inte heller att min bransch riktigt är målgruppen för boken. Tipsen har alltså en lite blandad kvalitet, men däremot så är boken väldigt peppande skriven och det är lätt att förstå sig på råden. För rätt personer tror jag att boken kan bli väldigt användbar!