Läsdagbok för bokälskare

När jag inte bloggade om de böcker jag läst så förde jag under en period läsdagbok. De flesta läsdagböcker jag bläddrat i tidigare har i stort sett bara haft ifyllnadssidor med plats för titel, författare och kort omdöme om boken. Nu har jag dock hittat den perfekta läsdagboken för alla som älskar att läsa: Läsdagbok för bokälskare (Kabusa förlag). Den har jättefin design och omslag. Inuti finns förstås de klassiska ifyllnadssidorna, men också mycket mer spännande. Man kan lista böcker man vill köpa eller låna, skriva ner sina favoritförfattare och favoritböcker och mycket annat. Dessutom finns också boktipslistor att läsa. I slutet av boken kan man också sammanfatta sitt bokår. Boken är i fyrfärg och det finns ett inbyggt märkband som gör det enklare att hitta rätt sida. En superfin bok för bokälskaren och också en jättebra present för alla som älskar böcker.

One thought on “Läsdagbok för bokälskare

Comments are closed.