Djuren i skogen

djuren-i-skogenDjuren i skogen är den första boken i en ny serie av Sarah Sheppard. Det är en jättefin serie böcker som handlar om djuren i våra fina svenska skogar. Faktum är ju att den härliga skogen är hem för miljoners miljoner djur. Det finns djur såväl i luften som på marken och till och med under jorden. De föds, sover, äter, leker, slåss och gömmer sig i skogen. De lever hela sina liv i skogen.

I Djuren i skogen får vi lära oss massor av fakta om några av skogens alla djur. Förutom fakta om de olika djurslagen får vi också lära oss om hur skogen förändras under de olika årstiderna. En jättefin bok fylld med Sarah Sheppards underbara färgglada och uttrycksfulla illustrationer.

Förutom Djuren i skogen så finns också fler böcker i serien: Rakel & Reza Räv, Elton & Ekis Ekorre, Harry & Härta Hare och Rut & Rocky Rådjur handlar mer specifikt om de olika djuren i skogen. Här kan man nörda ner sig i spännande fakta om de olika djurslagen samtidigt som man kan njuta av Sarah Sheppards fantastiska illustrationer. I serien finns också bland annat en pysselbok och ett pussel.

Det här är böcker som räcker länge. Det finns alltid något nytt att titta på eller läsa om i böckerna. De är så detaljrika och faktafyllda att man aldrig tröttnar. Rent åldersmässigt passar de också för en bred åldersgrupp även om förlaget anser att de vänder sig till barn mellan 3-6 år.

elton-och-ekis-ekorre     harry-och-harta-harerakel-och-reza-rav     rut-och-rocky-radjur

Böckerna är utgivna av Rabén & Sjögren. Hos Adlibris finns de att köpa här: Djuren i skogen, Rakel & Reza Räv, Elton & Ekis Ekorre, Harry & Härta Hare, Rut & Rocky Rådjur. Och hos Bokus finns de att köpa här: Djuren i skogen, Rakel & Reza Räv, Elton & Ekis Ekorre, Harry & Härta Hare, Rut & Rocky Rådjur.

2 thoughts on “Djuren i skogen

Comments are closed.