Måndag

Det har inte hänt så mycket i helgen. Min sambo har jobbat och jag har skrivit på uppsatsen en del. Jag har också tagit tag i lite saker. Bland annat har jag skickat ett tackkort och lite foton på dottern till en fd granne som varit snäll och skickat en present efter att dottern föddes. Dessutom har jag svarat på en annons i Vi föräldrar – en mamma i Umeå som sökte nya vänner. Det ska bli spännande att se om hon svarar.

Det var flera som kommenterade mitt inlägg om vänner. Alltid kul med kommentarer, min blogg är ju så ny, så jag är osäker på om folk verkligen har hittat hit och läser.

Anonym, du som har en dotter född i juli, det vore verkligen jättekul om du mailar mig. Jag fick inte din mailadress, så jag kan inte själv nå dig. carola_lindstrom@hotmail.com har jag. Ska lägga in min mailadress i min info också, om någon annan vill nå mig.

Skrivarkalendern har kommit ut med en skrivartävling idag. Jag funderar faktiskt på att vara med. Man har på sig ända till januari att skicka in bidrag.

I övrigt så väntar jag på veckans bokfemma, det har blivit en vana att klura på Malins bokfemmor nu.

Nu ska jag, sambon och dottern åka på Thaiköket och äta lunch.