Mitt liv i 23 yoga-ställningar

Mitt liv i 23 yogaställningar är en självbiografi av Claire Dederer. Hon fick problem med ryggen när hon var föräldraledig med sitt första barn och därför började hon träna yoga trots en lång startsträcka och stor misstänksamhet. Snart var hon fast. Men alla yogaställningar visade sig inte vara roliga, en del satte igång känslor av ensamhet och rädsla. Glömda minnen kom upp till ytan när kroppen gick utanför den vanliga bekvämlighetszonen. Hon insåg också att yogan fick henne att fundera över sitt liv, hur det varit och hur hon önskade att det skulle bli.

Jag tyckte att baksidestexten på den här boken var så lockande. Men jag lyckades inte läsa ut boken. Jag fastnade inte alls för den. Men eftersom jag tycker att den verkar så annorlunda och intressant så kommer jag nog ändå att ge den en ny chans någon annan gång. Någon som läst och tyckt om Mitt liv i 23 yogaställningar?