Till mina hemliga bokvänner

En bok om dagen har ju tidigare arrangerat spännande bokbyten som jag varit med i. Nu har hon fixat ihop två bokbyten: Pocket & Prassel 4.0 och Pocket & påhitt. Jag hade sån beslutsångest så jag anmälde mig till båda 🙂

Här kommer svaren på frågorna. Jag kommer också att lägga ut en pocket-önskelista. Sedan så rekommenderar jag mina hemliga bokvänner att välja kategorin ”Pocket-utbyten” här i högerspalten. Jag har varit med i nästan alla tidigare pocket-utbyten så i dessa inlägg kommer ni att hitta mycket info om mig och vilka böcker jag tycker om.

* Vilken genre eller författare gillar du bäst? Deckare, reportageböcker
* Vilken genre eller författare är du nyfiken på? Kommer inte på någon just nu.
* Vad har du läst, men tänkt ”Aldrig mer!” om..? Jag är inte så förtjust i sf, fantasy och liknande. Är också lite mätt på självbiografier för tillfället.
* Finns det någon författare som du samlar på? Har du allt? Johanna Nilsson. Har alla utom en. Se min pocket-önskelista.
* Finns det någon lista publicerad, över vad du har läst genom åren? Tyvärr inte, men här i bloggen finns ju mycket.
* Annat litterärt, värt att veta..? Jag får hem väldigt mycket recensionsex så när det gäller nyare böcker så har jag de flesta av de böcker jag är intresserad av. Jag läser otroligt mycket i och med att jag jobbar med böcker och recensioner. Därför är ett hett tips att ta en titt på önskelistan. Eller skicka mig böcker som inte riktigt tillhör mitt vanliga intresseområde. Eller lite äldre böcker.

* Vad äter du för godis? Gärna mörk choklad och vit choklad. Men inte med nötter, mint eller frukt i.
* Naturgodis – ätbart eller inte..? Nja..
* Dricker du te eller kaffe? Favoriter? Odrickbart? Hellre kaffe än the. Har mycket olika teer hemma just nu.

* Hobby? Virka, skulle vilja bli bättre på att sticka. Läsa. Film. Umgås med vänner & familj. Skriva.
* Favoritfilm? Finns många bra…
* Favoritmusik? Just nu lyssnar jag mycket på Takida
* Stjärntecken? Favoritfärg? Stenbock
* Samlar du på något? Förutom böcker så är det väl egentligen bara sköna pennor, garn och retro tyger