Pocket & Prassel – Andra paketet

Jag har varit bortrest en vecka och när jag kom hem låg ett fullspäckat Pocket & Prassel-paket och väntade på mig. Det här var det andra paketet och nu är det bara ett paket kvar att längta efter. Hoppas det kör igång en ny omgång snart, för det här var riktigt roligt, både att skicka iväg paket själv, att klura ut roliga teman, men också förstås att få paketen.

I detta paket fanns:
  • Boken Snabbmatslandet av Erik Schlosser – en bok som finns på min önskelista, jag hade tänkt att köpa den när jag skickade efter kurslitteratur hos Adlibris för några veckor sedan men kände mig för snål så jag skippade den, vilken tur att jag lät bli att köpa den då 🙂
  • En påse med chokladpuffar från Ånge Choklad – en ny bekantskap för mig, de var farligt goda, tänk er kinapuffar fast större, och överdragna med mörk choklad, himmelskt gott!
  • En chokladkaka Premium Dark Sesame – mörk choklad med sesamfrön alltså, jag har sett den här i affären och funderat över att köpa den, jag hade hört att den skulle vara god, men har inte kommit mig för så det var skojigt att få testa den nu, den var god, men inte sådär riktigt wow, inte som chokladpuffarna från Ånge 😉
  • Fyra chokladpraliner med hasselnötter – de fick sambon, han älskar verkligen dessa, och all annan choklad med nötter i, själv är jag inte lika förtjust i kombinationen choklad och nötter, men han blev överlycklig i alla fall
  • Ett handskrivet brev, sådant är alltid uppskattat bland allt mailande som kommunikationen består av allt oftare numera

Ett superbra paket, verkligen kul att få testa nya saker och min hemlige bokvän har verkligen lyckats bra med både pocket och prassel i båda paketen hittills. Jag ser fram emot nästa paket, det blir temapaketet det, så jag är riktigt nyfiken. Själv har jag klurat ut ett tema för nästa paket, till min egen bokvän. Jag har köpt en bok, men tror jag ska köpa en till, plus att jag ska köpa prassel förstås, men det vet jag redan vad det ska bli. Jag tror det kommer att bli uppskattat. Jag hoppas det i alla fall.