Pocket & Pyssel – Tredje paketet

För några dagar sedan fick jag mitt tredje (och tyvärr också sista) paket i Pocket & Pyssel. Även denna gång var paketet innehållsrikt. En pocket – En riktig våldtäktsman av Katarina Wennstam. Boken fanns på min önskelista, så självklart blev jag nöjd 🙂 I paketet fanns också ett väldigt fint handskrivet kort, en förpackning stickers med ugglor (helt bedårande, hur visste min hemliga bokvän att jag älskar ugglor?) och slutligen ett paket med det man behöver för att pyssla med krympplast.

När jag var liten så låg jag på sjukhus, tror det var när jag opererade blindtarmen. Då fick jag vara på lekterapi på dagarna innan jag blev så frisk att jag kunde åka hem. Där fick jag testa på krympplast och jag tyckte att det var så kul, så kul. Jag minns att jag tjatade på mina föräldrar att köpa, men de hittade inte krympplast i vår lilla stad och efter ett tag glömde jag bort det. Men det ska bli kul och nostalgi att prova på igen. Jag ska absolut göra det med min dotter när hon blir lite äldre, hoppas hon kommer att tycka att det var lika kul som jag tyckte när jag var liten.

Jag vet vem min hemliga bokvän är nu, men jag avslöjar inget ännu förrän hela denna gång av Pocket & Pyssel är klar – det finns förmodligen några som inte skickat/fått sina paket ännu. Tack i alla fall, jag är supernöjd med alla paketen!!

One thought on “Pocket & Pyssel – Tredje paketet

Comments are closed.