Pocket & Trix – tredje paketet

Sista paketet i Pocket & Trix har anlänt! Jag blev jätteglad men också förbryllad. Som tidigare så har min hemlige bokvän valt att göra temapaket. Så här skriver hon i sitt brev till mig:

Först såg vi till världens orättvisor. Sedan till vårt eget välmående. Nu är det dags att värna om miljön.

Jag fick en bok; 100 sätt att leva ekologiskt/100 sätt att leva klimatsmart av Helena Jansson och Mattias Henriksson. Jag är väldigt nyfiken på boken eftersom jag alltid varit intresserad av miljö och mer och mer börjat få upp intresset för ekologiska produkter.

I paketet fanns också en chokladkaka, rättvisemärkt och jättegod 😉

Slutligen fick jag något som förbryllade mig. I brevet hade min hemliga bokvän skrivit att hon skickat med en liten ledtråd så jag kan lista ut vem hon är. Ledtråden var en förpackning kryddmix, Santa Marias Garam Masala, en kryddmix för indiska maträtter med smak av yoghurt, ingefära och cayenne. Jag kollade igenom deltagarlistan för Pocket & Trix, jag tänkte att hennes bloggnamn kanske hade någon anknytning till kryddor eller Indien. Sedan kom jag på att min hemliga bokvän kanske heter Maria (Santa Maria)… Men min gissning är till slut Hanna, eftersom hon ska bo i Indien resten av året. Det ska bli spännande när min hemliga bokvän avslöjar sig, jag kanske har helt fel 🙂