Pocketbyte mini – tredje paketet

Idag kom sista paketet i Pocketbyte Mini. Vad tråkigt, nu är båda pocketutbytena slut för denna gång. Hoppas det blir något slags sommarutbyte också snart. Det tredje Pocketbyte Mini paketet innehåll boken Den vita massajens dotter. Kommer inte ihåg om jag bloggade om det, men jag läste faktiskt Den vita massajen för ett par månader sedan. Tänkte då att jag även skulle läsa uppföljaren, men har haft så många olästa böcker här hemma att det inte blivit av. Perfekt nu att jag får den, ska absolut läsa den snart! Jag fick också en chokladkaka som jag ser fram emot att äta nu i helgen när jag ska jobba 🙂 Fick också Body Butter från Dove, jag brukar gilla Doves produkter men har inte testat denna så det blir kul att pröva.

Jag fick också ett vackert kort med en ledtråd till vem som är min hemliga bokvän. Såhär lyder ledtråden:

I romanen Unga kvinnor av Louisa May Alcott finns det 4 systrar med väldigt vackra namn.

Jag har inte läst boken själv, däremot Åtta kusiner av samma författare, men det hjälpte ju inte 🙂 Som tur är finns Google och där hittade jag att systrarna heter Beth, Jo, Meg och Amy March. Har kollat runt på deltagarna i Pocketbyte Mini och min gissning är förstås Amy med bloggen Mitt liv i text och bild Vi får väl se om jag har rätt sedan 😉