Prismagalaxen

9789132154171cSerien Prismagalaxen handlar om Nova som lever ett tryggt liv i SkyMalmö på Jorden under 2250-talet. I första boken, Silvertrådarna, så åker Nova på sommarläger till Prismagalaxen. Det blir ett äventyr och tillsammans med sina nya vänner får hon lösa kluriga och farliga uppdrag bland främmande djur och växter. För fyra år sedan försvann Novas pappa under mystiska omständigheter och under sommarlägret börjar hon plötsligt och oväntat att stöta på ledtrådar om sin pappa. I Novas vänstra hand har hon silvertrådar som räddar henne när hon är i fara, men nu verkar någon vara ute efter silvertrådarna….

9789132156632I den andra boken, Ökensafarin, har det återigen blivit sommar och dags för ett nytt läger i Prismagalaxen, en ökensafari på planeten Karech. Återigen händer mystiska saker och Nova inser att hon har stora utmaningar framför sig.

Böckerna är skrivna av Ingrid Remvall och utgivna på B Wahlströms förlag. Det är fantasy/sf för barn mellan 9-12 år. Böckerna är roliga, lekfulla och lättlästa.

One thought on “Prismagalaxen

  1. Är nyfiken på en sak: Vilken utbildning har du för att skriva om barnböcker?

Comments are closed.