Rensa i röran 2

Det blev inget fortsatt rensande i köket utan jag tog tag i ett annat välbehövligt område istället här hemma, nämligen bokhyllorna. De har varit ruskigt osorterade och överfulla ända sedan vi flyttade in här. Olästa recensionsexemplar varvades med mina egna lästa favoriter, så det var svårt att hitta rätt bok. Dessutom tyckte både sambon och jag att bokhyllan störde hela rummet. Den var så plottrig och överfull att man blev stressad av den istället för inspirerad. I går tog jag ut varenda bok från hela bokhyllan och torkade av hyllorna. Sedan ställde jag in enbart de böcker jag ska behålla, allihopa välsorterade utifrån ämnesområde. Olästa böcker, recensionsex och biblioteksböcker fick flytta till bokhyllan i sovrummet istället. Dessutom rensade jag ut en hel flyttkartong böcker som ska ut på Tradera eller loppis… Och vilken skillnad det blev! Både jag och sambon är supernöjda. Nu finns det space i hyllorna och det finns också utrymme för fler böcker. Det känns luftigt istället för överfyllt. Det är lätt att hitta böcker och det ger inte längre lika rörigt intryck. Det känns bra. Nu gäller det bara att ta tag i de böcker som ska säljas.

Före:   Efter: 

One thought on “Rensa i röran 2

Comments are closed.