Rensa i röran – Utmaningen – vecka 5

Rensa i röran – Utmaningen fortsätter. Denna vecka har jag tagit mig an våra lådor i köket. När vi flyttade in så tänkte vi sätta in lådspärrar i lådorna, men det blev aldrig av. Så mycket annat fanns att göra och det funkade ju att leva trots att dottern river ut alla saker ur alla kökslådor typ tre gånger om dagen. Men den här veckan så tänkte jag att det äntligen skulle bli dags. Samtidigt så tänkte jag sätta in lister för att kunna ha kryddorna i en av lådorna. Vi har nämligen inte haft någon kryddförvaring, så vi har fram tills nu haft dem i en plastkorg på diskbänken, men det har ju tagit sån stor plats. Jag tänkte också passa på att rensa lite i besticklådorna, för jag visste att det fanns dubbletter av vissa saker, där jag kunde kasta det sämsta exemplaret.

Nu är det fixat. Före-bilden till vänster visar alla köksredskap som jag gick igenom och rensade. Den blåa plastkorgen som alla köksredskap ligger i, där förvarade vi kryddorna tidigare, ståendes på diskbänken. Nu är lådspärrar insatta på alla lådor och kryddorna har fått en egen låda. Perfekt!