Rensa i röran – Utmaningen – vecka 6

Denna veckas utmaning i Rensa i röran valde jag till att bli en enkel sådan. Jag ska ju skapa en syhörna/pysselhörna i sovrummet och som förvaring där har jag bland annat satt upp en stringhylla och ställt en teakbyrå under. I byrån kommer främst mina tyger att få hålla hus, så veckans utmaning blev att rensa bland mina tyger, som tidigare låg i två kartonger i klädkammaren, samt att flytta dem till byrån.

Tog aldrig någon bra före-bild, men bilden till höger visar lite hur det såg ut innan jag började. Tygerna finns i de båda kartongerna som står på byrån, plus att jag hade lite tyg i två plastpåsar. Den stora grå väskan som står mellan skrivbordet och byrån innehåller min trogna symaskin som jag ärvt av min farmor.
Här till vänster är en dålig efter-bild. Tygerna är sorterade in i byrålådorna och ovanpå byrån ligger lite tyger som jag tänkte lägga ut på Tradera framöver.

Nästa veckas projekt blir att gå igenom de två banankartonger som jag har i klädkammaren, där jag har lagt ner saker som jag tänkt lägga ut på Tradera, men aldrig tagit mig tid till. Nu ska allt i de två kartongerna fotas, beskrivas och förhoppningsvis säljas så att vi får iväg lite böcker, kökssaker, tyger och barnkläder.