Rensa i röran – vecka 4

Jag har inte riktigt den rätta gnistan för utmaningen Rensa i röran känner jag. Det är så mycket annat som pockar på uppmärksamhet såhär strax före jul. Inte minst när man är egenföretagare, studerande och nybliven tvåbarnsmamma dessutom. Det är lite mycket just nu kan man lugnt säga… Förra veckan hade vi besök och det blev därför inget speciellt område som jag tog itu med att rensa. Istället så rensade jag lite varstans och tog itu med sådant som har blivit liggande länge. Bar ut vissa saker till förrådet och stoppade in andra saker på sina rätta platser. Resultatet blev ett mindre stökigt hem och en mycket mer harmonisk känsla hos mig. Dessutom passade jag på att städa ordentligt, byta till julgardiner i kök, hall och sovrum samt julpynta. Även om jag inte har rensat något specifikt område så är jag ändå nöjd med veckan. Den här veckan ska jag gå igenom barnens urvuxna kläder och inventera vilka kläder vi saknar i nästa storlek för minsta dottern.