Rensa i röran vecka 9

Den här veckan har jag rensat lite här och där känns det som. Redan förra veckan skrev jag att jag inte riktigt visste vad jag skulle ta tag i den här veckan. Det är tre områden som behöver rensas här hemma just nu. Dels garderoben nere där vi förvarar ytterkläder. Men det tänker jag vänta med tills vintersäsongen börjar ta slut så att vi samtidigt kan hänga bort vinterkläderna. Dels är det förrådet ute, men det ska jag också vänta med tills det blir varmare. Det är ingen värme där ute och även dåligt med ljus, så det blir framåt vårkanten. Det tredje området som är i behov av rensning är klädkammaren här uppe. Den har jag skrivit om tidigare. Men det har varit så pass mycket att ta tag i där att jag inte har orkat denna vecka. Nästa vecka är det sportlov och dottern är ledig från dagis, så jag har jobbat undan en massa denna vecka för att kunna vara mer ledig nästa vecka. Jag har åtminstone rensat lite på golvet i klädkammaren denna vecka. Dessutom har jag rensat skafferiet, kylen, frysen och de båda skåpen ovanför kyl och frys, men därifrån har jag inga foton.

Klädkammaren kan jag däremot visa. Även om jag inte är klar med den så har jag åtminstone kommit en bit på vägen.

Nu kan man ju till och med gå in i klädkammaren! Det som finns kvar på golvet är en bal med toapapper, böcker som ska lämnas tillbaka till biblioteket (på måndag), böcker som väntar på att en kompis ska kolla ifall hon vill ha och resten åker iväg till återvinning, samt en dokumentförstörare. Den sistnämnda ska upp på hyllan ovanför kläderna när jag har gått igenom allt som är i kartongerna.
Vecka 10 har vi som sagt sportlov och då vet jag inte om jag hinner rensa så mycket, men det som står på tur när jag får tid över, det är två pärmar med ekonomipapper.

One thought on “Rensa i röran vecka 9

  1. Åh, vad härligt att rensa ut! Så skönt när det är gjort och man får njuta av ordning! Här är det allt annat än ordning just nu… på flera ställen. Måste ta tag i det snart!

Comments are closed.