Shains armband

Jag har fått möjlighet att prova Shains armband med telefonnummer från Ekoleko. Det är ett armband som man kan sätta på sitt barns arm och där förälderns telefonnummer finns fastsatt med små plastploppar. Ett smart sätt för att slippa skriva sitt telefonnummer på barnets hand eller liknande lösningar. Armbandet är helt giftfritt, helt återvinningsbart och tillverkat av 100 % återvunna material. I USA och England är sådana här armband redan populära och de kommer de garanterat att bli här i Sverige också inom en snar framtid.

Armbanden är superbra att ha ifall barnet skulle komma bort eftersom barnet då kan få hjälp att ringa till mamma eller pappa. Men armbanden kan också vara en snygg modedetalj – man väljer själv vilken text, vilka siffror eller vilka symboler man vill ha på armbandet och därför kan armbanden också fungera som en accessoar eller varför inte som present med ett budskap till mottagaren. De finns också i olika färger, så man har verkligen alla möjligheter att göra sitt armband personligt.

Armbandet kostar 159 kronor hos Ekoleko. Titta gärna in på deras hemsida för de har hur mycket bra produkter som helst, både leksaker och andra barnprodukter och även kalasprylar – alla är giftfria och miljövänliga. Jag (och dottern) ska testa armbandet under sommaren och sedan kommer en mer utförlig recension efter semestern.