Sista paketet i Pocket & Prassel

Igår fick jag det sista paketet i Pocket & Prassel. Ett välfyllt paket, denna gång med fågel-tema. Ett riktigt roligt tema, ett tema som jag själv aldrig hade kommit på!
Boken denna gång var Fågeln som vrider upp världen av Haruki Murakami. Jag har läst mycket om den här boken och om Murakami överhuvudtaget, men aldrig läst något av honom. Jag längtar efter att sätta igång och läsa den här, för det verkar som en bok precis i min smak.
Förutom boken var det gott om prassel som var riktigt genomtänkt på fågel-temat. En anteckningsbok med fåglar på framsidan (perfekt, jag är en riktig list-maja och min nuvarande anteckningsbok har bara några sidor kvar), post it-lappar med jättesöta blommor och fåglar på, tre stycken pingvin-stänger och tre stycken goda mjölkchokladkakor, även dem med fåglar på förstås.
Dessutom var det ett handskrivet brev med där min hemliga bokvän undrade om jag hade gissat vem hon eller han är. Jag har kikat runt lite bland bloggarna, men jag har verkligen ingen aning. Du får gärna avslöja dig. Vem du än är så är jag verkligen jättenöjd över mina tre paket. Tack!