Sommarskönt bokbyte

Idag har jag fått mitt välfyllda paket i Sommarskönt bokbyte! Kolla bara vad mycket saker jag fick och allt kändes klockrent!!

De böcker som fanns med var Den hemliga historien av Donna Tartt och Skynda att älska av Alex Schulman. Båda böckerna har jag hört mycket gott om och de finns med på min att läsa-lista. Jag är ganska svår att skicka böcker åt eftersom jag har läst så himla många böcker de senaste åren i och med det jobb jag har. Därför körde bokvännen på ett säkert kort och tog böcker från min önskelista, så det blev ju perfekt. Då har jag två böcker att se fram emot i sommar. Min bokvän har läst båda och rekommenderar den ena mer än den andra. Jag gissar att det kan vara Den hemliga historien, har jag rätt då?

I paketet fanns också med ett litet handskrivet brev. Somriga saker fanns där också, närmare bestämt: somriga bakformar, en somrig anteckningsbok och somriga örhängen. Jag bakar en hel del och det är alltid kul att lyxa till muffinsen med roliga och somriga bakformar, så det känns lyckat. Anteckningsböcker använder jag också på löpande band. Jag är dock ganska dålig på att använda smycken, men nu när jag har dessa somriga och fina örhängen får jag se till att det blir oftare.

När det gäller godiset så fick jag myyycket vit choklad. Har inte smakat något ännu, men ser fram emot det. Jag älskar verkligen vit choklad, men har inte ätit det på ett tag nu, så det vattnas verkligen i munnen kan jag säga.

Jag är inte riktigt säker på om man får avslöja sina bokvänner ännu? Det är ju fortfarande tid kvar att skicka paket, så jag håller det hemligt ett tag till och uppdaterar med vem min hemliga bokvän är efter den 30 juni. Men tack, tack, tack min hemliga bokvän så länge! Det här är bokbyten när det är som bäst! Jag blev inte missnöjd med en enda sak i paketet! Hoppas du själv får ett lika välfyllt och lyxigt brev som du skickat till mig.

One thought on “Sommarskönt bokbyte

Comments are closed.