Sugen på tävling?

Har jag fortfarande några läsare kvar? Jag tänkte köra igång en tävling lite senare fram i vår med chans att vinna ett bokpaket. Men jag tänkte höra vad det är för typ av böcker ni helst skulle vilja vinna? Ett paket med bilderböcker? Böcker för lite äldre barn? Ungdomsböcker? Vuxenböcker? Eller kanske hellre ett paket med blandade böcker för alla åldrar? Kommentera gärna. Och när ni ändå håller på får ni gärna också tipsa om vad ni skulle vilja läsa om här på bloggen så får jag kanske lite nya inslag. 🙂

2 thoughts on “Sugen på tävling?

  1. Tävlingar är skoj och priser likaså. Min härliga unge är åtta år och önskar att det skulle gå att vinna spännande slukarböcker.

    Jag som älskar bilderböcker skulle vilja vinna lite härliga bilderböcker som spränger åldersgränserna. Sådana som både små, stora och giganter gillar.

Comments are closed.