Tävling!

Dags för tävling här på Barnboksbloggen!

En lycklig vinnare vinner ett signerat ex av bilderboken Birger – det lilla storsjöodjuret hittar på som är skriven och illustrerad av Sara Strömberg och Anders Nilsson.

För att vara med i tävlingen vill jag att du svarar på tävlingsfrågorna:

  • Vad tycker du är det bästa med Barnboksbloggen?
  • Vad skulle du vilja läsa mera om på Barnboksbloggen?

Skriv ditt svar i en kommentar till detta inlägg eller mejla till barnboksbloggen@hotmail.com

Sista dag att tävla är onsdagen den 22 maj 2019 klockan 21:00.

Lycka till!

Birger är ett litet Storsjöodjur, som bor djupt ner i Storsjön tillsammans med sin pappa och sin vän Gula fisken. Birger älskar att äta tårta till frukost, gå på skattjakt och killa barn som badar under fötterna.
– Man får göra som man vill, säger Birger.

Den första boken ”Birger – det lilla Storsjöodjuret” kom 2008 och sedan dess har det blivit ytterligare sex böcker i serien, en pysselbok och ett goseodjur.

Mer om Birger och böckerna om Birger kan du läsa på förlagets hemsida och min recension av boken hittar ni här.

4 thoughts on “Tävling!

  1. Jag har inga barn i den åldern att ge boken i, så jag avstår från att delta. Ville bara önska dig lycka till med tävlingen <3

  2. Bästa är alla tips på barmböcker för alla Bloggen är hur bra som helst

  3. Det bästa är alla bra tips på böcker, det underlättar mig som nybliven mamma och behöver hjälp med att få bra tips så att jag inte bara köper böcker som jag känner igen. Jag gillar också uppdelningen/menyn, det gör det lättare att hitta inom olika områden och åldrar. Förbättringsförslag är att jag följer gärna på Facebook eller liknande för att se när nya recensioner har gjorts, underlättar i vardagen att bli påmind om att gå in och läsa här 🙂

Comments are closed.