Tidningsdeckarna och vampyrerna

9789150111859Tidningsdeckarna och vampyrerna är den femte delen i Arne Norlins deckarserie (Alfabeta förlag). Jag har tidigare recenserat de fyra första böckerna i serien och jag skrev då att jag tyckte mycket om de böckerna. Den nyaste delen, Tidningsdeckarna och vampyrerna är den bästa hittills. Det är en riktigt spännande sträckläsarbok. Jag ska inte berätta vad den handlar om, för då avslöjar jag för mycket, men jag kan lova att det är spänning från första början.

Boken handlar om lajv och vampyrer, något som det pratas mycket om just nu. Den riktar sig till mellanåldern och både språk och berättelse känns precis på rätt nivå, inte för svårt, men inte heller för enkelt. Riktigt bra serie att läsa under jullovet.

Läs mina tidigare recensioner av serien här, här och här.