Top Ten Tuesday

toptentuesday2

Veckans tema i Top Ten Tuesday är Halloween-relaterad freebie. Det innebär alltså att man får skriva sin lista på vad som helst som kan förknippas med Halloween. Eftersom temat i min utmaning Temaläsning 2016 passande nog är Skräck & spänning i november så har jag valt att min lista visar upp 10 skrämmande eller spännande böcker jag vill läsa i november:

dsc_1109

  1. Jag ligger lite efter med PAX-serien, så jag planerar att läsa del 4, 5 och 6 som heter Gasten, Bjäran och Näcken.
  2. Eviga glömskans allé – Ritta Jacobsson
  3. Spöksystrar är en helt ny serie av Mårten Melin. De två första delarna heter Ett spöke i klassen och Flickan på kyrkogården.
  4. Skuggan i väggen – Kerstin Lundberg Hahn
  5. Hemliga trean och blåbärsmysteriet – Sanna Juhlin
  6. Zombiefeber – Kristina Ohlsson som jag ju hört så mycket om.
  7. Glasbarnen – Kristina Ohlsson
  8. Sagolunden – Sofia Bergting
  9. Sal 305 – Ingelin Angerborn. En efterlängtad uppföljare.
  10. Det som hände i källaren – Rebecka Åhlund

 

Ni som läst några av dessa, tycker ni att jag gör ett bra val?

%d bloggare gillar detta: