Underbara Clara: Vintagepimp och hemmafix

Jag har länge följt bloggaren Underbara Clara eftersom jag dels gillar hennes blogg och sätt att skriva och dels för att jag känner igen mig själv som frilansjournalist, författare, småbarnsmamma och Umebo. Nu har hon kommit ut med sin första bok och självklart har jag läst den.

Underbara Clara: Vintagepimp och hemmafix är en bok helt i linje med bloggen Underbara Clara. I boken hittar vi bland annat olika pysselprojekt, som hur man fixar secondhandfynden och får det mysigare hemma. Men de roliga pysselprojekten varvas också med städtips, recept och personliga betraktelser, precis som i bloggen. Jättebra blandning! Bilderna är väldigt inspirerande och peppande, men också stämningsfulla. En måste-ha-bok för alla Clara-fans och pysseltokiga! Boken är skriven av Clara Lidström och utgiven av Bonnier Fakta.