Utomhusprojekt husägarens stora handbok

Norstedts förlag har släppt en bok för hus- och stugägare. En bok som är fylld med över 100 projekt, för utemiljön,  att skapa själv.  Allt gjort i trä, sten eller betong.

Boken är indelad i kapitel efter typ av projekt. Vilket gör det lätt att hitta vad man letar efter. Vackra bilder och tydliga skisser illustruerar projekten. Till varje projekt finns även material beskrivningar och steg för steg anvisningar. Allt känns inspirerande och lätt att förstå. Det finns något för alla. Och projekten är i alla svårighetsklasser. Från garage, växthus, jordkällare, bodar, lusthus och verandor till bänkar, bord, bryggor, utegrillar, spaljéer och drivbänkar. Ett kapitel är riktat till barn med plankbilar, lekstugor, gungor och sandlåda. Det finns även något för båtägare. Och naturligtvis får man också lära sig bygga bryggor. Småfåglarna är inte heller bortglömda.

Den här boken känns väldigt komplett och inspirerande. Jag kan inte komma på någonting som jag saknar. Den känns även väldigt genomtänkt och lätt att förstå. Leif Qvist är arkitekt, författare och konstnär, det här är bara en av många av hans böcker.