Världens 99 bästa investerare

Världens 99 bästa investerare är en unik bok – någonting liknande har aldrig publicerats tidigare, i Sverige eller någon annanstans.

Så står det på baksidestexten till Världens 99 bästa investerare av Magnus Angenfelt, utgiven av Roos & Tegnér. Det låter ju lovande, så förväntningarna var höga. I boken delar de mest framgångsrika investerarna i världen med sig av sina insikter till nästa generations investerare. Varje investerare presenteras med information kring hans investeringsfilosofi och stil. dessutom berättar investerarna förstås sina bästa knep och om de erfarenheter de har samlat på sig genom åren. Det finns goda råd om vad man bör tänka på vid investeringar, men också tänkvärda funderingar om livet i allmänhet.

Det här är ingen vanlig ekonomibok fylld av fakta, utan istället är det en personlig, generös och öppenhjärtlig bok som är skriven på ett inspirerande och lättillgängligt sätt. Det spelar ingen roll om man är proffs- eller amatörinvesterare, man har lika stor behållning av boken. Det är en bra presentbok till alla som är intresserade av ekonomi på ett eller annat sätt.