Veckans bokbloggsfråga – Vecka 1

Veckans bokbloggsfragaVeckans bokbloggsfråga är min egen variant av den trevliga och saknade Bokbloggsjerkan. Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Nytt år och nya planer. Jag gillar nyår och terminsstarten i augusti/september eftersom det känns som en riktig nystart. Själv har jag många mål och planer för 2016. Bland annat min utmaning Temaläsning 2016 som jag ser fram emot väldigt mycket. Ni kanske börjar bli less på årssammanställningar och nyårslöften nu, men jag kan ändå inte låta bli att låta veckans fråga handla om bokliga utmaningar. Jag lovar att nästa veckas fråga kommer att handla om något helt annat. Veckans bokbloggsfråga:

Kommer du att delta i någon boklig utmaning under 2016? Antingen någon av de som cirkulerar i bokbloggsvärlden eller någon som du gör bara för dig själv. Finns det någon läsutmaning som du skulle vilja genomföra om det bara funnits mer tid?

27 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 1

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: