Veckans bokbloggsfråga – Vecka 10

Tiden går så snabbt och redan är vi inne i mars. Ja, det har ju till och med gått nästan en vecka av mars redan. Ny månad innebär ju också nytt tema i min utmaning Temaläsning 2017. Denna månad är temat mångfald, ett brett begrepp som kan innebära väldigt mycket. I veckans bokbloggsfråga vill jag veta vad mångfald betyder för just dig.

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Har du någon fråga du vill att jag ska ställa i Veckans bokbloggsfråga framöver får du gärna kommentera eller mejla mig på barnboksbloggen@hotmail.com.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga: 

Vad betyder mångfald för just dig när det handlar om böcker? Är mångfald viktigt för dig? Är det något du har i åtanke när du väljer böcker? Vad tycker du om att en del bibliotek och bokhandlar skyltar vissa böcker extra mycket genom till exempel en regnbågshylla, är det hiss eller diss tycker du? 

2 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 10

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: