Veckans bokbloggsfråga – Vecka 13

Veckans bokbloggsfragaDet går verkligen troll i min läsning. Den här månaden har varit förödande för min läsning- sportlov, påsklov, en veckas semester för att fira min pappas 70-årsdag, och dessutom två veckors sjukstuga här hemma inklusive en ambulansfärd mitt i natten när minsta dottern hade feberkramper. Min lästid har varit i stort sett obefintlig under månaden och jag ligger också efter med läsningen till de kurser jag läser i skolan. Nåja, nya tag nästa månad. Veckans bokbloggsfråga dröjer sig dock kvar i mars lite till.

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga:

I min utmaning Temaläsning 2016 ligger i mars månad fokus på kvinnliga författare. Det har ju också för några veckor sedan varit internationella kvinnodagen, vilket jag sett har uppmärksammats hos några bokbloggare. Denna vecka undrar jag därför om du tänker på författarens kön när du väljer böcker? Läser du flest böcker av kvinnliga författare eller av manliga författare? Tycker du att kvinnliga författare bör uppmärksammas mer än de manliga? Och till sist – vilken/vilka kvinnliga författare är just din favorit? 

12 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 13

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: