Veckans bokbloggsfråga: Vecka 25

Veckans bokbloggsfragaNu har barnen sitt efterlängtade sommarlov. Själv får jag jobba några veckor till innan jag får min semester. Jag har frågat om vad ni jobbar med i Veckans bokbloggsfråga tidigare, men denna vecka tar vi frågan ett steg längre.

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga:

Finns det några böcker som skildrar ditt yrke? Och finns det några böcker som du läst där du blivit nyfiken på ett helt annat jobb än det du jobbar med? Eller kanske någon bok som gjort dig totalt osugen på ett visst yrke? 

10 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga: Vecka 25

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: