Veckans bokbloggsfråga – Vecka 27

Veckans bokbloggsfragaHar ni sett att jag under juli månad har ett högläsningsprojekt här på bloggen, ett läsfrämjandeprojekt som jag genomför som en del i min utbildning till bibliotekarie. Därför handlar också Veckans bokbloggsfråga om högläsning.

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga:

Vad innebär högläsning för dig? Har du några minnen från din egen barndom när det gäller högläsning? Läser du/har du läst för dina egna barn? Läser du kanske för barn på ditt jobb? Har du några tips och råd att dela med dig av när det gäller högläsning? 

%d bloggare gillar detta: