Veckans bokbloggsfråga – Vecka 41

Veckans bokbloggsfragaDenna Veckans bokbloggsfråga handlar om tekniken bakom bloggen. Jag själv är grymt oteknisk. Eller rättare sagt så är jag teknikointresserad och vill att allt bara ska fungera enkelt och komplikationsfritt. Därför hoppas jag få lite tips och tricks från er denna vecka 🙂

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga

Hur gör du rent tekniskt när du bloggar? Vad använder du för bloggplattform (t ex WordPress, Blogg.se eller annan)? Använder du några andra appar, plug-ins eller liknande för att underlätta bloggandet? Har du några tips för att på ett enkelt sätt underlätta delandet av blogginlägg på sociala medier som Facebook och Instagram? 

13 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 41

  1. Denna veckas fråga får jag hoppa över för jag har tyvärr inget tips på detta, det blir mer för mig att läsa vad ni andra har skrivit för att få tips på hur jag kan göra.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: