Veckans bokbloggsfråga – Vecka 7

Veckans bokbloggsfragaDags för en ny fråga i Veckans bokbloggsfrågaDenna vecka är frågan inspirerad av bokbloggsjerkan, som handlade om hur man väcker läslust hos barn. Många svarade att besöka biblioteket tillsammans med barnen är ett bra sätt. Eftersom jag pluggar till bibliotekarie började jag sedan fundera över om ni andra bokbloggare tycker lika mycket om bibliotek som jag.

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga:

Vad betyder biblioteket för dig? Vad gör du där förutom att låna böcker? Vad är det bästa med just ditt bibliotek? Och ni som inte brukar besöka biblioteket särskilt ofta, varför inte? 

26 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 7

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: