Veckans bokbloggsfråga – vecka 8

Jag glömde helt bort bokbloggsfrågan igår. Jag har en svår tenta denna vecka som jag lägger all fokus på när jag inte är med barnen, så det försvann helt ur mitt huvud igår att jag skulle fundera ut en fråga till er. Eftersom jag har tankarna på annat håll denna vecka blir det därför en enkel fråga denna vecka.

Har du någon fråga du vill att jag ska ställa i Veckans bokbloggsfråga framöver får du gärna kommentera eller mejla mig på barnboksbloggen@hotmail.com.

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga

Vad tycker du utmärker en bra bokcirkelbok? Har du några tips på läsvärda bokcirkelböcker där det finns mycket att diskutera kring? 

3 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga – vecka 8

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: