Veckans helgfråga – Vecka 41

Dags för helg igen och det innebär också att det är dags för veckans helgfråga hos Mias bokhörna. Denna vecka undrar hon:

Hur många sidor ger du en bok innan du ger upp?

Jag har kommit ifrån helgfrågan nu under sommaren och hösten när jag flyttat och haft fullt upp, men vill gärna hitta tillbaka igen eftersom det är ett så roligt sätt att interagera med andra bokbloggare. Det är lite olika hur många sidor jag ger en bok innan jag ger upp, men någonstans mellan 50-100 kanske, om det är en lite tjockare bok. Vissa böcker känner man ju ganska snabbt att det inte funkar med. Men jag måste säga att det är allt mer sällan jag ger upp om böcker numera. Kanske handlar det om att jag med åren blivit allt mer säker på vilken typ av böcker jag gillar och inte?

Bonusfrågan är: Vilken är din favoritefterrätt?

Jag älskar efterrätter. Tyvärr blir det inte så ofta att jag fixar efterrätt, det borde man göra mer, framförallt på helgerna. Det finns ju så mycket som är gott. Marängswiss, kladdkaka med glass, äppelpaj och vaniljsås… Jordgubbar är ju oslagbart också. Och choklad. Choklad funkar alltid!

6 thoughts on “Veckans helgfråga – Vecka 41

  1. Så längesedan jag åt kladdkaka, men nu blev jag sugen på det!

    Ibland kan jag önska att jag vore bättre på att lägga ifrån mig böcker som jag inte gillar, men jag har så svårt att lämna saker oavslutade.

  2. Hundra sidor tycker jag ger böckerna en ärlig chans att hålla mig kvar, har det inte bättrat sig då ger jag upp, såvida det inte är recensionsexemplar… såna läser jag igenom alltid.

  3. Beror lite på boken och mitt humör när jag ger upp, ibland efter några sidor och så uppåt. Javisst funkar choklad i alla lägen!

Comments are closed.